Yayınlanma Tarihi: 21.03.2024

Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları tarafından akreditasyon süreçleri kapsamında öğrencilerin kurumsal aidiyetini yükseltmek, kalite süreçleri konusunda farkındalıklarını artırmak ve kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ‘Öğrencilere Yönelik Kalite Kültürünü Yayma Eğitimleri’nin ikincisi 18 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Bu kapsamda Dr. Öğr. Üyesi Sibel ALTINTAŞ tarafından  ‘Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi’ sunumu ile başlayan etkinlik, Doç. Dr. Ayfer BAYINDIR ÇEVİK’in ‘Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminde Öğrenci Katılımı’ başlıklı sunumu ile devam etti. Etkinlik öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile son buldu.

• Yükseköğretimde Kalite Kültürü Oluşturulmasında Öğrencilerin Rolü Eğitimi gerçekleştirildi.

• Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yavuz CENGİZ, Rektör Yardımcımız ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK’i ziyaret etti.

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Bayramlaşma Etkinliğinde Bir Araya Geldi

• Jinekolojik Kanserlerin Bakım ve Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar ve Yapay Zeka Sempozyumu Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizde “Dünya Sağlık Günü” Kapsamında Sağlık Taraması Yapıldı

• Bartın Orman Fakültesi ve Fakültemiz iş birliğinde AFAD - Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.

• 1 Nisan 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• BARÜ’de Yeni Nesil Akıllı Takip Sistemleri İle Basınç Yaralarında Erken Uyarı Sistemi Geliştirilecek!

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 2. Dönem Başvuruları Hakkında

• Fakültemiz Öğrencilerinde Kalite Kültürünü Yaygınlaştırmak Amacıyla Eğitimler Gerçekleştirildi