image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemizde Yatay Geçiş Yedek Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır

2024 -2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Yedek Başvuru Sonuçları

 YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ
                                                                 

Yedek kayıt tarihi

09.09.2024

- 13.09.2024

Kayıtlar Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri biriminde şahsen yapılabileceği gibi evrakların asıllarının aşağıdaki adrese eksiksiz  olarak posta  ile gönderilmesi halinde de kayıtlar yapılacaktır. Posta da yaşanabilecek gecikmelerden öğrenci sorumludur. Postanızın ulaşıp ulaşmadığını aşağıdaki iletişim numaralarından teyit ediniz. 


ADRES: Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu Ağdacı Yerleşkesi Merkez / BARTIN

Tel: 0378 501 10 00 Dahili: 2565 ve 5382


İstenen Belgeler


1- Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.) (Uluslararası öğrenciler bu belgenin Türkiye Temsilciliği tarafından onaylanmış tercümesini göndereceklerdir.)

2-Başvuru Formunun Çıktısı.

3- %10’a Giren Öğrenciler İçin %10’a Girdiğini Gösteren Belge. (II. Öğretime kayıtlı öğrencilerden birinci öğretime geçmek isteyenler için)

4-Not Değerlendirme Sistemi Gösteren Belge (Yurtdışı yatay geçiş başvurusu yapanlardan istenecektir.)


Muafiyet Talep Dilekçesi

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.